NYTT: Om layouten & designen

Jag sitter här och funderar på sidans layout.

Bloggformatet är ju både en för- och nackdel. Jag tycker det är lite sisådär att det nyaste hamnar överst, då det är spoilervarning för nya läsare ju fler kapitel som hamnar överst. Å andra sidan kanske det är skönt för trogna läsare att det nya hamnar överst och så är det bara att fortsätta läsa. Hmm ... Vilka problem.

Anyways, idag ser det alltså ut som en vanlig blogg, men jag funderar på att göra någon sorts välkomstsida. En inläggslös framsida helt enkelt. Istället en presentation av sidan och fanficen och om man är intresserad får man klicka sig vidare och börja läsa. Det kommer ta tid, men jag har en känsla av att det blir bra när det väl är klart. Och spoilerproblemet blir löst!

En annan sak, inte lika omfattande men ändå. Designen är under uppdatering, så att ni vet. Blått passar ju inte riktigt, det ska vara rött och guld, eller hur! Annars kanske lite bilder kommer upp (förhoppningsvis) också, för jag tycker att en ordentlig header skulle sitta fint.

Ja, det var väl det. Om du mot förmodan vill se hur sidan såg ut vid den här tidpunkten kan du göra det här (haha jag har uppenbarligen för mycket fritid). Annars uppskattas synpunkter väldigt mycket, det är bara att slänga iväg en kommentar eller ett mail!

Fred ut!

EDIT: Sagt och gjort, nu är sidan uppdaterad! Vad tycks?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

» Ditt namn:

» Hemsida/Blogg:

» Minsta lilla tanke här:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0
Tillbaka till start