Om författaren

Hej!
Jag är född 1993 och bor i Stockholm. Till vardags är jag en kreativ tjej som pluggar för fullt och älskar musik. När jag skriver kan du kalla mig Charlie Hawthorn. Min hemliga dröm har alltid varit att bli författare. Jag är i allra högsta grad en del av Potter-generationen.

Om det är något du vill fråga, eller bara vill ha kontakt med mig är det bara att slänga iväg ett mail eller skriva en kommentar så svarar jag så fort jag kan.

Historian bakom

Var kommer idén ifrån? Hur lång tid tog det att komma på allt? Hur kommer det sig att det blev en fanfiction?

För länge, länge sedan (ungefär på stenåldern) var Melanie Black en rollspelskaraktär, påhittad av en mycket yngre version av mig själv. Trots att det i stort sett bara var ett namn och ett utseende så stannade idén kvar i mitt huvud och med tiden utvecklades den. Melanie fick en personlighet, hon fick en mamma, hon fick en relation till Harry, Ron och Hermione, hon fick en bästa vän i Dave Marcus. För att inte glömma alla nya idéer jag kom på skrev jag ner dem på en liten lapp och till slut fanns det så många små lappar att jag inte visste vad jag skulle göra av dem.

Eftersom jag inte kunde få allt detta ur huvudet bestämde jag mig, sommaren 2008 (om jag inte minns fel), att skriva ihop allt till en enda berättelse.


Välkommen till Två nyanser av Svart!

Inledning:
Hur är det egentligen att vara bästa vän med pojken som överlevde, Harry Potter? Och hur behandlar folk dottern till en galen massmördare? Melanie vet precis hur det är. 

Det här är en berättelse om det femte året på Hogwarts. Kärlek, vänskap, svek, missförstånd, tårar, skratt, flygande kvastar, ansikten i eldstäder, lite magi. En helt vanlig tonårshistoria, men den handlar inte om vem som helst. Två nyanser av Svart är en fanfiction om Sirius Blacks dotter, Melanie Black. 

Harry Potter och hans värld är copyright ©, till J.K. Rowling - ett stort tack till henne som skapat denna underbara värld.

Börja läsa här »

RSS 2.0
Tillbaka till start